Marirea Sanilor

Interventia chirurgicala de marire a sanilor...

Rinocorectia

Este interventia chirurgicala de modificare a...

Marire Buze

Scopul acestei operatii este marirea volumului...

Lipoaspiratia

Este interventia chirurgicala de modelare a...

Clinica Dr Silviu Marinescu

Augmentare Mamara (Marire Sani)

PDFImprimareEmail

 

Marire Sani - Augmentare MamaraAugmentarea mamara este termenul medical utilizat pentru marirea de sani. Acest tip de procedura presupune plasarea unor implante siliconice sau saline fie sub glanda mamara, fie sub muschiul pectoral pentru a mari volumul, forma si consistenta sanului. Aceasta operatie poate fi efectuata pentru a accentua sanii mici, pentru a corecta asimetriile acestora sau pentru a restaura consistenta lor, scazuta datorita varstei, sarcinii sau curelor drastice de slabire. Procesul de marire a sanilor poate dura cateva saptamani de la consultatia initiala pana la recuperarea postoperatorie si implica o comunicare si o colaborare stransa intre chirurg

si pacienta.

Inainte de plasarea implantelor trebuie sa luati multe decizii impreuna cu chirurgul Dvs, incluzand tipul de implante, volumul acestora, locatia in care vor fi plasate sau locul unde va fi efectuata incizia. De asemenea, chirurgul Dvs va va ruga sa urmati anumite instructiuni precise in perioada de inainte de operatie.

Operatia chirurgicala de marire de sani dureaza in general 1-2 ore. Imediat postoperator este posibil sa aveti dureri timp de o zi sau doua. Desi veti putea sa va ridicati din pat si sa va miscati dupa aproximativ 48 de ore, unele efecte secundare pot persista pana la cateva saptamani sau o luna de la operatie. Este indicat sa urmati instructiunile chirurgului Dvs privind perioada de recuperare si sa rugati o prietena sau un membru al familiei sa va ajute timp de cateva zile si sa va aduca la controale.

(Pagina 1 din 11)