Marirea Sanilor

Interventia chirurgicala de marire a sanilor...

Rinocorectia

Este interventia chirurgicala de modificare a...

Marire Buze

Scopul acestei operatii este marirea volumului...

Lipoaspiratia

Este interventia chirurgicala de modelare a...

Clinica Dr Silviu Marinescu

Recomandari

Marirea de sani

Ridicarea sanilor

Cateva date generale importante despre IMPLANT pe care ar trebui sa le cunoasca orice doritoare

Marirea de sani este una dintre interventiile cele mai solicitate de chirurgie estetica a sanului. Beneficiile imediate si spectaculoase pe care le ofera o fac atat de atractiva, incat micile probleme care ar putea aparea in timp devin nesemnificative si usor de asumat de majoritatea doritoarelor. De altfel, implantele de ultima generatie sunt atat de performante din punctul de vedere al calitatii materialelor folosite, incat problemele raman mai

 

Marirea sanilor

Marirea sanilor

Exista anumite aspecte estetice prin care ne definim increderea in propria persoana si prin care se defineste si imaginea cu care suntem vazuti in exterior. Forma, dimensiunile si pozitia sanilor este unul dintre ele, poate cel mai important uneori; de aceea marirea sanilor cu implante siliconice este una dintre cele mai frecvente interventii de chirurgie estetica solicitate.

 

Rinoplastia

Operatie la nas

Prin pozitia sa centrala la nivelul fetei nasul are o importanta estetica foarte insemnata un aspect placut al nasului conferind armonie si echilibru intregii fete. De aceea rinoplastia-operatia la nas este una dintre cele mai frecvente interventii de chirurgie estetica solicitate.

 

Ridicarea sanilor

Ridicarea sanilor

Ridicarea sanilor, in termeni medicali liftingul mamar, este interventia chirurgicala prin care se corecteaza aspectul cazut al sanului prin ridicarea lui si indepartarea pielii in exces. Caderea sanului sau ptoza mamara in termeni medicali poate aparea dupa nestere si alaptare, dupa scadere importanta in greutate precum si cu varsta mai ales la persoanele cu sani mari. Aceasta circumstanta este destul de frecvent intalnita, mai ales la femei tinere, motiv pentru care operatia de ridicare de sani este printre cele mai solicitate interventii de chirurgie estetica.

 

Rinoplastia - pasii de urmat

Rinoplastia - pasii de urmat

Daca doresti sa iti faci o operatie de rinoplastie iata la ce sa te astepti si care sunt pasii de urmat:

Consultatia - este primul pas, in care chirurgul plastician evalueaza forma nasului forma si proportiile fetei precum si posibilele disfunctionalitati - dificultati de respiratie sau vorbire. Pe baza acestora si a dorintelor si expectantelor tale se va stabili forma viitorului tau nas precum si tehnica chirurgicala. De asemena se va face o evaluare a starii tale de sanatate precum si a istoricului tau medical-boli, operatii alergii.

 

Marirea sanilor - pasii de urmat

Marirea sanilor - pasii de urmat

Daca vrei sa iti faci o operatie de marire a sanilor iata la ce sa te astepti si pasii care trebuie urmati:

Consultul - este primul pas in care te intalnesti cu chirurgul esthetician. El va evalua marimea actual a sanilor, marimea si conformatia toracelui, cantitatea si caliatea pielii ce inveleste sanul. In functie de toate acestea si de ceea ce iti doresti veti stabili impreuna marimea implantelor si calea de abord - in santul de sub san sau in jurul areolei. De asemenea se va face o evaluare a starii tale de sanatate precum si a istoricului tau

 

Avantajele tratamentului cu botox

Avantajele tratamentului cu botox

Folosit de ani buni in tratamentul afectiunilor neurologice, Botox-ul - toxina botulinica este folosit in prezent pe scara larga in scop cosmetic in tratarea ridurilor frontale si celor de la colturile ochilor - laba de gasca. Odata injectat induce paralizia temporara a musculaturii fine de sub piele care prin contractie creeaza ridurile. Interventia este nedureroasa-se poate aplica si o crema anestezica in prealabil - dureaza putin nu necesita internare sau perioda de recuperare. Imediat te poti intoarce la serviciu sau poti merge la petrecere.

 

Jalupro

PDFImprimareEmail
Scris de Administrator

Jalupro

Incapand cu varsta de 25 de ani, cantitatea de colagen produsa de pielea noastra se reduce cu 1-1,5% pe an; in consecinta in jurul varstei de 45 de ani detinem aproximativ 75% din totalul de colagen necesar pielii, cu rol in mentinerea aspectului tanar al acesteia.

Acest fenomen se poate petrece chiar si inainte de varsta de 25 de ani (imbatranire prematura), in special in caz de dieta deficitara, fumat, stres, expunere repetata si prelungita la razele UV (soare sau solar), tratamente cu anumite medicamente (in special corticoizi),etc.

 

Secretele unui ten mai tanar, in mod natural

PDFImprimareEmail
Scris de Administrator

Biorevitalizare

Tratamentul de biorevitalizare cu aminoacizii si acidul hialuronic

Pe masura ce imbatranim, capacitatea de regenerare a celulelor pielii scade, iar productia de colagen si elastina in straturile mai profunde se diminueaza in mod considerabil. Totodata procesul de imbatranire cutanata determina si intensificarea activitatii enzimatice, cu distrugerea excesiva a fibrelor de colagen si elastina, care asigura tonusul si elasticitatea cutanata si previn formarea ridurilor. Asadar rezultatul acestui proces il reprezinta ridurile fine si medii, pierderea fermitatii si

 

Liftingul de coapse

 

Liftingul de coapse

Este procedura prin care se ridica tegumentul flasc, cazut de la nivelul coapselor aparut dupa scaderi masive in greutate,postpartum sau prin inaintarea in varsta. Procedura se adreseaza in special tegumentului de la nivelul fetelor interne ale coapselor, cel mai frecvent si cel mai vizibil afectat, dar corecteaza de asemenea si laxitatea tegumentara de la nivelul fetelor anterioara si posterioara a coapselor.

 

 

Botoxul in tratamentul ridurilor

 

Botoxul in tratamentul ridurilor

Toxina botulinica este un derivat din bacteria anaeroba Clostridium Botulinum. Exista 8 subtipuri diferite de toxina botulinica (A, B, C1, C2,D, E, F si G) dar doar 2 dintre ele sunt preparate in scop commercial. Toate cele 8 subtipuri produc paralizie muscular tranzitorie prin blocarea transmiterii nervoase la nivelul jonctiunii neuromusculare dar fiecare are tinta si eficacitate diferite. Dintre toate, toxina botulinica tip A este cea mai eficace si de aceea este cea mai folosita.

 

Mamoreductia - Micsorare Sani

 

Mamoreductie - Micsorare Sani

Operatia de micsorare a sanilor (mamoreductia) este  procedeul chirurgical prin care se reduc dimensiunile sanilor concomitent cu repozitionarea lor intr-o pozitie ascensionata, rezultatul fiind un aspect  tineresc  al sanilor in armonie cu proportiile toracelui si cu dorinta pacientei.

Ptoza mamara (aspectul de san lasat)poate aparea dupa sarcina sau scadere marcata in greutate. De asemenea este bine cunoscut ca un san mare are tendinta sa ptozeze (sa cada), fapt ce poate fi corectat prin mamoreductie. Candidatele ideale pentru mamoreductie sunt pacientele

 

Rinoplastia (Corectia Nasului)

 

Rinoplastie - Corectie Nas

Rinoplastia este interventia chirurgicala de modificare a aspectului nasului prin care se pot corecta lungimea nasului,latimea nasului, profilul nasului(cocoasa), varful nasului, narinele precum si eventualele asimetrii nazale. Intreventia se poate realiza la orice varsta dupa 18 ani cand forma nasului este definitivata.

Inaintea interventiei medicul chirurg va efectua un consult in care veti mentiona afectiunile de care stiti sa suferiti,daca ati suferit alte interventii chirurgicale si daca va stiti alergic la vreun medicament.De asemena vi se va inmana o lista cu

 

Liftingul facial

 

Liftingul Facial

Din nefericire primele semne ale imbatrinirii apar la nivelul fetei si se traduc prin scaderea cantitatii de grasime si cresterea laxitatii tegumentului care devine ridat si ptozeaza sub efectul gravitatiei.

Liftingul facial este procedura de intindere a tegumentului si a tesuturilor subtegumentare cu indepartarea pielii in plus de la acest nivel, ceea ce reda fetei apectul tanar si proaspat.

Liftingul facial poate fi insotit sau nu de lifting la nivelul

 

Otoplastia (corectia urechilor)

 

Otoplastie - Corectie Urechi

Otoplastia (corectia urechilor decolate) este procedeul chirurgical prin care urechile mari, proeminente sunt apropiate de cap cu restaurarea pliului central al urechii. Urechile decolate sunt cel mai frecvent congenitale, mult mai rar putand aparea posttraumatic; sunt frecvent bilaterale, putand exista si cazuri in care este afectata o singura ureche.

Interventia se efectueaza cu anestezie locala si consta in excizia unei elipse tegumentare din spatele urechii, urmata de sutura cu fire neresorbabile a cartilajului auricular dorsal la periostul mastoidian (osul din spatele urechii) pentru un

 

Pagina 1 din 2