Marirea Sanilor

Interventia chirurgicala de marire a sanilor...

Rinocorectia

Este interventia chirurgicala de modificare a...

Marire Buze

Scopul acestei operatii este marirea volumului...

Lipoaspiratia

Este interventia chirurgicala de modelare a...

Clinica Dr Silviu Marinescu

Blefaroplastie (Corectia pleoapelor)

PDFImprimareEmail

 

Blefaroplastie - Corectia PleoapelorPrimele semne ale imbatranirii apar de obicei la nivelul pielii fetei, prin lasarea sprancenei si umflarea pleoapelor ( aparitia unor pungi la nivelul pleoapei inferioare ).
Aceasta "umflare" a pleoapelor duce la aparitia ridurilor si ptozarea pleoapei (lasarea ei), care poate fi mai evidenta la nivelul pleoapelor inferioare si al coltului intern al celor superioare. Aceasta tendinta poate fi ereditara sau se poate manifesta de la o varsta frageda, insa in majoritatea cazurilor apare in timp, dupa 35 de ani, si devine mai pronuntata odata cu inaintarea in varsta. Dupa aparitie, se va accentua progresiv pe parcursul timpului.

 

Marire Buze (Augmentare Buze)

PDFImprimareEmail

 

Marire Buze - Buze CarnoaseScopul acestei operatii este augmentarea volumului buzelor, accentuarea formei rosului buzelor sau corectarea oricarei asimetrii a buzelor. Buzele sunt o trasatura faciala importanta prin functie, pozitionare anatomica, expresivitate si culoare. Pe langa disproportiile congenitale, se pot observa si modificari ce apar in cursul vietii. Astfel, cu varsta, buzele se subtiaza, devin mai palide si isi pierd din volum.

 

   

Marire Sani (Augmentare Mamara)

PDFImprimareEmail

 

Augmentare Mamara - Marire SaniOperatia de marire a sanilor este statistic  cea mai ceruta interventie de chirurgie estetica, in primul rand datorita rezultatelor bune si foarte bune care se obtin printr-o  manopera nu foarte complicata, dar care realizeaza o schimbare brusca, cu rezultate estetice spectaculoase. Ea este relativ usor acceptata de tanara generatie, care stie ca-si poate rezolva o problema care tine de feminitate cu ajutorul acestei operatii, relativ usor abordabila. De asemenea augmentarea mamara mai este ceruta si de paciente ale caror sani si-au modificat forma si pozitia in urma unei sarcini si alaptari, paciente tinere care doresc

   

Pagina 2 din 2